KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 115 kcal
  • 6 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 9 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

6 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Mossa meg a zellert és hámozza meg, majd reszelje finomra. Az almát mossa meg, majd héjával együtt reszelje durvára. A tojást reszelje durvára.

2

A hagymát vágja apróra, az újhagymát vékony karikákra.

3

Az összes hozzávalót keverje össze egy közepes méretű tálban, ízesítse sóval, borssal, és tálalja.

4

A pástétomot légmentes edényben, hűtőben tárolja, és 3–4 napon belül használja fel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Anička Borovková
09. július 2024

ZizaRepa
05. március 2024

Kiváló!

Automatikus fordítás

Barbora Polášková
12. február 2024

Kiváló saláta, amely többféleképpen módosítható attól függően, hogy éppen mi van a hűtőben. Igyekeztem joghurt és sajt helyett egy kis majonézt és tejfölt tenni, és mivel nem volt elég zeller, egy részét sárgarépával helyettesítettem és nagyon finom 🙂

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit