KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 137 kcal
  • 3,8 g fehérje
  • 10,2 g zsír
  • 7,5 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

4 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.

2

Hámozza meg a répát és vágja kis darabokra.

3

Készítse elő a sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral. Terítse szét rajta a répát és csorgasson rá olajat. Kézzel keverje meg, hogy a répa minden darabja olajos legyen.

4

Előmelegített sütőben süsse 20–25 percig 180–190 °C-on.

5

A sült répát a túróval, citromlével, sóval, borssal együtt turmixolja finomra.

TIPP
Kovászos rozskenyérrel tálalja és díszítse kis répadarabokkal.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

DuskaJanko
18. február 2024

Veronika GH
12. január 2024

Pontosan a recept szerint és kiváló, legutóbb biztosan nem készítettem el.

Automatikus fordítás

miki233
23. szeptember 2023

Tökéletes kenhető, egyszerű és nagyon finom. köszönöm a receptet.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit