KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 694 kcal
  • 27 g fehérje
  • 49 g zsír
  • 36 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

1 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy nagyobb tálba tegyenek szűrőt, és béleljék ki tiszta konyharuhával.

2

Keverjék össze a joghurtot és a tejszínt, majd a keveréket töltsék a szűrőbe.

3

A keveréket másnapig hagyják állni szobahőmérsékleten. A szűrőn át lecsöpög a fölösleges lé, és tiszta tejszínes sajt marad fent (kb. 450 g).

4

A kész sajtot ízlés szerint borsozzák meg és tálalják friss metélőhagymával.

TIPP
A tejszínes sajtot felhasználhatják a szakácskönyvünkben szereplő kakaós desszert és a tojásos körözött elkészítéséhez is. Nagyon finom például kenyérrel és uborkakarikákkal.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Alice Langrová
12. március 2023

Mindig kiváló. Különféle ízeket készítek. Néha csak 2,7%-os zsírtartalmú joghurtból, de akkor sokáig hagynom kell lefolyni.

Automatikus fordítás

Martin Vido
25. október 2021

Értékelések_1275037
Adéla Drozdíková
22. augusztus 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit