KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Törje át a fokhagymát.

2

Keverje össze a joghurttal, a parmezánnal és a házi majonézzel.

3

Sózza, borsozza meg.

4

Legfeljebb 5 napig tárolja hűtőben.

TIPP
Teljes kiőrlésű bagett karikákra kenve miniszendvicsként tálalhatja. A körözött mennyisége 20 db miniszendvicsre elegendő.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Michaela Václavíčková
30. március 2023

A fokhagyma finom🙂👌finom elképesztő köszönöm a remek receptet.Most gluténmentes diétát esznek és a receptek amit itt a recept alapján készítek elképesztőek😍🙂 köszönöm

Automatikus fordítás

Vetti
30. március 2023

Finom kis reggelizö krém lett belöle,pont mikor kifogytam az ötletekből.Parmezán híján trappista sajttal is jó lett!

Skortič
15. március 2023

Nem tudom, hogy egészséges kenőcs-e. Sok zsír van, és nem sok a koleszterinben szenvedők számára.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit