
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
A padlizsánba villával szúrjanak lyukakat, majd a meghámozott fokhagymagerezdekkel együtt csomagolják alufóliába.
A becsomagolt fokhagymás padlizsánt tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 170-180 °C-on 45-50 percig.
A megsült padlizsánt hagyják kissé kihűlni, majd húzzák le a héját.
Ezt követően a padlizsán húsát és a sült fokhagymát tegyék a mixerbe, és turmixolják finomra.
Majd adják hozzá a ricottát és a citromlevet, és ízesítsék sóval, borssal. Végül keverjenek friss bazsalikomot a körözöttbe, úgy tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Arra számítottam, hogy finomabb lesz, mert unalmas volt az elkészítése. Egyszer elég volt.
Automatikus fordítás
finom és finom pasztát használtam szárított bszylie-t.
Automatikus fordítás