KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 110 kcal
  • 5 g fehérje
  • 7 g zsír
  • 7 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

4 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

A padlizsánba villával szúrjanak lyukakat, majd a meghámozott fokhagymagerezdekkel együtt csomagolják alufóliába.

3

A becsomagolt fokhagymás padlizsánt tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 170-180 °C-on 45-50 percig.

4

A megsült padlizsánt hagyják kissé kihűlni, majd húzzák le a héját.

5

Ezt követően a padlizsán húsát és a sült fokhagymát tegyék a mixerbe, és turmixolják finomra.

6

Majd adják hozzá a ricottát és a citromlevet, és ízesítsék sóval, borssal. Végül keverjenek friss bazsalikomot a körözöttbe, úgy tálalják.

TIPP
A körözöttet pl. teljes kiőrlésű krékerrel tálalhatják. Receptjét megtalálják itt, a szakácskönyvben és a weboldalunkon.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Linda Pavlíková
07. június 2024

Arra számítottam, hogy finomabb lesz, mert unalmas volt az elkészítése. Egyszer elég volt.

Automatikus fordítás

Brygida Zdrzalek
21. április 2024

finom és finom pasztát használtam szárított bszylie-t.

Automatikus fordítás

Silvia Bojdová-Melišová
08. november 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit