
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Öblítse le a lencsét, tegye fazékba és öntsön rá vizet, de ne sózza meg. Forralja fel a vizet, és kislángon főzze puhára. (kb.15 perc).
Serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, tegye rá a finomra szeletelt mogyoróhagymát, majd 2–3 percig dinsztelje közepes lángon.
Tegye a serpenyőbe a megtisztított, apróra reszelt ságrarépát és a reszelt zellert, majd kis lángon pirítsa 10 percig. Időnként keverje meg.
Öntsön a zöldségre kb. 2 evőkanál vizet. Tegye hozzá a főtt lencsét, a curryt, egy evőkanál citromlevet és egy csipet sót. Pirítsa 3 percig, közben időnként keverje meg.
A kész krémet hagyja kihűlni, majd tárolja hűtőben* vagy máris tálalhatja.
*A kész krem 4 napig fogyasztható.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom, kiegyensúlyozott ízű, finom ;-)
Automatikus fordítás
Nekem inkább lencse-sárgarépa
Automatikus fordítás