
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A sütőt hevítse 200°C-ra.
Mossa meg a padliszánt és egy villával szúrkálja meg a héját.
A padlizsánt süsse 25-35 percig a sütőben, míg a felszíne el nem kezd ráncosodni, a húsát pedig be lehet nyomni.
Vegye ki a sütőből, egy pillanatig hagyja kihűlni, majd hosszába vágja ketté.
A sült húsát kanalazza ki. Tegye be a mixerbe és egy kanál olivaolajjal, tahinivel, citromlével és egy szem fokhagymával keverje simára.
Ízesítse sóval és borssal.
Felszolgálás előtt a martogatóst díszítheti gránátalmamagokkal és friss korianderrel.
A mártogatóst tálalhatja például grillezett hús vagy lapos kenyér mellé.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal