KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 223 kcal
  • 7 g fehérje
  • 14 g zsír
  • 17 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

2 adag

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ
banner image

Elkészítés

1

A sütőt hevítse 200°C-ra.

2

Mossa meg a padliszánt és egy villával szúrkálja meg a héját.

3

A padlizsánt süsse 25-35 percig a sütőben, míg a felszíne el nem kezd ráncosodni, a húsát pedig be lehet nyomni.

4

Vegye ki a sütőből, egy pillanatig hagyja kihűlni, majd hosszába vágja ketté.

5

A sült húsát kanalazza ki. Tegye be a mixerbe és egy kanál olivaolajjal, tahinivel, citromlével és egy szem fokhagymával keverje simára.

6

Ízesítse sóval és borssal.

7

Felszolgálás előtt a martogatóst díszítheti gránátalmamagokkal és friss korianderrel.

8

A mártogatóst tálalhatja például grillezett hús vagy lapos kenyér mellé.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Kateřina Roszková
28. január 2020

Kristýna Labudová
08. október 2019

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit