
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Először egy kis tálkában verje fel a tojásokat a sóval és a borssal.
Serpenyőben melegítse meg a vajat és az olivaolajat közepes lángon. Tegye bele az apróra vágott hagymát és dinsztelje 1–2 percig közepes lángon.
Majd morzsolja bele a serpenyőbe az élesztőt, öntse rá a tejet, és addig keverje, amíg az élesztő felolvad (kb. 1–2 perc).
Ha felolvadt az élesztő, tegye a serpenyőbe a felvert tojásokat, állítsa takarékra a lángot, majd keverje 2 percig a keveréket, amíg rántotta állagú lesz.
A kész pástétomot legjobb még langyosan tálalni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiskorom óta szeretem, édesanyám gyakran készítette nekünk! ő nagyon jó. Anna
Automatikus fordítás
És mi az egészséges ebben a tésztában?A tükörtojás a legegészségtelenebb,a felnőtt tej sem,és minden elpusztul a magas hőmérsékleten!😡
Automatikus fordítás