KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 417 kcal
  • 24 g fehérje
  • 18 g zsír
  • 33 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

2 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Főzze meg a vöröslencsét a csomagoláson található útmutató szerint (általában 10–15 perc).

2

Főzze a tojást félkeményre (kb. 6–7 perc) vagy keményre (9–10 perc).

3

Száraz serpenyőben pörkölje meg a kesudiót.

4

Egy tálban keverje össze a főtt lencsét, a csicseriborsót, a babot, a citromlevet és a felszeletelt petrezselymet. A keveréket ízlés szerint sózza, borsozza meg.

5

Ossza ketté a salátát, és mindkettőre szórjon madársalátát, szeletelt újhagymát, és pirított kesudiót.

6

Végül mindkét adagra tegye rá a felszeletelt tojást, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Eva Zlámalíková
20. január 2024

Denyna Šárková
23. augusztus 2023

Az adag első ránézésre kicsinek tűnt, de meglepődtem, milyen laktató. Nagyon jó és gyors recept.

Automatikus fordítás

Mirka90
12. február 2023

Kiváló, rendszeresen csinálom

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit