KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 417 kcal
  • 24 g fehérje
  • 18 g zsír
  • 33 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

2 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

Főzze meg a vöröslencsét a csomagoláson található útmutató szerint (általában 10–15 perc).

2

Főzze a tojást félkeményre (kb. 6–7 perc) vagy keményre (9–10 perc).

3

Száraz serpenyőben pörkölje meg a kesudiót.

4

Egy tálban keverje össze a főtt lencsét, a csicseriborsót, a babot, a citromlevet és a felszeletelt petrezselymet. A keveréket ízlés szerint sózza, borsozza meg.

5

Ossza ketté a salátát, és mindkettőre szórjon madársalátát, szeletelt újhagymát, és pirított kesudiót.

6

Végül mindkét adagra tegye rá a felszeletelt tojást, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

12345
Eva Zlámalíková
20. január 2024

12345
Denyna Šárková
23. augusztus 2023

Az adag első ránézésre kicsinek tűnt, de meglepődtem, milyen laktató. Nagyon jó és gyors recept.

Automatikus fordítás

12345
Mirka90
12. február 2023

Kiváló, rendszeresen csinálom

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit