
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Főzze meg a vöröslencsét a csomagoláson található útmutató szerint (általában 10–15 perc).
Főzze a tojást félkeményre (kb. 6–7 perc) vagy keményre (9–10 perc).
Száraz serpenyőben pörkölje meg a kesudiót.
Egy tálban keverje össze a főtt lencsét, a csicseriborsót, a babot, a citromlevet és a felszeletelt petrezselymet. A keveréket ízlés szerint sózza, borsozza meg.
Ossza ketté a salátát, és mindkettőre szórjon madársalátát, szeletelt újhagymát, és pirított kesudiót.
Végül mindkét adagra tegye rá a felszeletelt tojást, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Az adag első ránézésre kicsinek tűnt, de meglepődtem, milyen laktató. Nagyon jó és gyors recept.
Automatikus fordítás
Kiváló, rendszeresen csinálom
Automatikus fordítás