Kuszkusz sült zöldséggel
- 5 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 393 kcal
- 12 g fehérje
- 17 g zsír
- 49 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
A sütőt vagy a grillsütőt hevítsék 190 °C-ra
Szórják a kuszkuszt egy tálba, majd öntsenek rá 300 ml forró vizet.
Ezután sózzák, borsozzák meg, majd fedjék le és hagyják állni, amíg a kuszkusz beszívja a vizet (kb. 10 perc).
A zöldségeket tisztítsák meg, vágják apró kockára, majd egy nagyobb tálban keverjék össze az olívaolajjal és a fűszerekkel.
Az előkészített zöldségeket vagy tegyék sütőlapra és az előmelegített sütőbe, vagy terítsék szét a felhevített grillsütőn, és süssék 15 percig 180-190 °C-on. 10 perc elteltével szórják a sütőlapra a diót.
A sült zöldségeket keverjék össze a kuszkusszal, osszák szét 4 tálkába és tálalják apróra vágott bazsalikommal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A finom, rövidre pörkölt dió teljesen csodálatos ízt adott neki. Legközelebb kb 25 percig sütöm a zöldségeket, majd apró kockákra vágom.
Automatikus fordítás
Nagyon finom, egyszerű, de nem túl laktató.