
Teljes készlet Jókat eszünk

A sütőt vagy a grillsütőt hevítsék 190 °C-ra
Szórják a kuszkuszt egy tálba, majd öntsenek rá 300 ml forró vizet.
Ezután sózzák, borsozzák meg, majd fedjék le és hagyják állni, amíg a kuszkusz beszívja a vizet (kb. 10 perc).
A zöldségeket tisztítsák meg, vágják apró kockára, majd egy nagyobb tálban keverjék össze az olívaolajjal és a fűszerekkel.
Az előkészített zöldségeket vagy tegyék sütőlapra és az előmelegített sütőbe, vagy terítsék szét a felhevített grillsütőn, és süssék 15 percig 180-190 °C-on. 10 perc elteltével szórják a sütőlapra a diót.
A sült zöldségeket keverjék össze a kuszkusszal, osszák szét 4 tálkába és tálalják apróra vágott bazsalikommal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
ízletes. A főtt dara felét adtam, mert az túl sok lenne
Automatikus fordítás lengyel nyelvről
Lenne egy kérdésem az adaggal kapcsolatban. Adagonként számolva hány gramm van abban az adagban?
Automatikus fordítás lengyel nyelvről
Kiváló. Gyors. 👍🏻
Automatikus fordítás cseh nyelvről