KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A sütőt vagy a grillsütőt hevítsék 190 °C-ra

2

Szórják a kuszkuszt egy tálba, majd öntsenek rá 300 ml forró vizet.

3

Ezután sózzák, borsozzák meg, majd fedjék le és hagyják állni, amíg a kuszkusz beszívja a vizet (kb. 10 perc).

4

A zöldségeket tisztítsák meg, vágják apró kockára, majd egy nagyobb tálban keverjék össze az olívaolajjal és a fűszerekkel.

5

Az előkészített zöldségeket vagy tegyék sütőlapra és az előmelegített sütőbe, vagy terítsék szét a felhevített grillsütőn, és süssék 15 percig 180-190 °C-on. 10 perc elteltével szórják a sütőlapra a diót.

6

A sült zöldségeket keverjék össze a kuszkusszal, osszák szét 4 tálkába és tálalják apróra vágott bazsalikommal.

TIPP
A keverékbe bármilyen zöldséget tehetnek, amihez éppen kedvük van.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Dana Štetinová
15. április 2024

Petra Kocsán
29. február 2024

Nagyon finom, egyszerű, de nem túl laktató.

Értékelések_1482111
mgghcc882vprivaterelayappleidcom
18. augusztus 2023

Szupergyors recepthez, kuszkusz helyett bulgurral készítem, és nagyon finom

Automatikus fordítás

Értékelések_1449508
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit