KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A gyömbért reszeljék finomra, a húst vágják kockára, és tegyék egy tálba az olajjal, sóval, borssal és curryvel együtt. Keverjék össze, majd legalább 1 órára tegyék a hűtőbe.

2

A rizst sós vízben főzzék puhára a csomagoláson felüntetett útmutató szerint (kb. 20-25 perc).

3

Egy nagyobb serpenyőben tisztított vajon süssék puhára a csirkedarabokat, kb. 7 percig, közepes lángon.

4

Majd öntsék rá a kókusztejszínt, és főzzék további 4 percig. A kész ragut osszák szét négy tányérba és főtt vadrizzsel tálalják.

5

* A kókusztejszín a hagyományos tejszín növényi változata. Elsősorban thai ételekhez illik.

TIPP
Ha azt szeretnék, hogy finomabb állagú legyen a ragu, nyomják szét villával egy avokádó belsejét, és tegyenek belőle minden adagra. A kész ételt friss korianderrel szórják meg.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Franziska Holzer
02. január 2023

szuper finom 😋

Automatikus fordítás

Értékelések_1330675
Rebeka Bajanová
24. november 2022

A recept kiváló, csak sehol nem találtam indiai rizst. Tud valaki tanácsot adni, hogy hol lehet beszerezni?

Automatikus fordítás

Adelui
10. március 2022

Nagy

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit