KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A gyömbért reszeljék finomra, a húst vágják kockára, és tegyék egy tálba az olajjal, sóval, borssal és curryvel együtt. Keverjék össze, majd legalább 1 órára tegyék a hűtőbe.

2

A rizst sós vízben főzzék puhára a csomagoláson felüntetett útmutató szerint (kb. 20-25 perc).

3

Egy nagyobb serpenyőben tisztított vajon süssék puhára a csirkedarabokat, kb. 7 percig, közepes lángon.

4

Majd öntsék rá a kókusztejszínt, és főzzék további 4 percig. A kész ragut osszák szét négy tányérba és főtt vadrizzsel tálalják.

5

* A kókusztejszín a hagyományos tejszín növényi változata. Elsősorban thai ételekhez illik.

TIPP
Ha azt szeretnék, hogy finomabb állagú legyen a ragu, nyomják szét villával egy avokádó belsejét, és tegyenek belőle minden adagra. A kész ételt friss korianderrel szórják meg.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Franziska Holzer
02. január 2023

szuper finom 😋

Automatikus fordítás német nyelvről

Értékelések_1330675
Rebeka Bajanová
24. november 2022

A recept kiváló, csak sehol nem találtam indiai rizst. Tud valaki tanácsot adni, hogy hol lehet beszerezni?

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Adelui
10. március 2022

Nagy

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit