KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A süllőt legalább egy órával a felhasználás előtt vegye ki a hűtőből, hogy szobahűmérsékletű legyen.

2

A fagyasztott borsót tegye egy tálba, öntsön rá meleg vizet, és hagyja, hogy felengedjen. Majd szűrje le.

3

A hagymát és a krumplit hámozza meg és vágja kis kockákra.

4

Melegítse meg az olajat, majd a szeletelt hagymát és a krumplit közepes lángon pirítsa aranybarnára.

5

Tegye bele a borsót, öntse rá az alaplevet és főzze 15 percig, hogy a zöldség megpuhuljon.

6

A megfőtt keverékhez adja hozzá a kaprot és a mentát, majd turmixolja finom krémmé. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

7

A süllőt vágja filére. Kenje meg olajjal, melegítse meg a serpenyőt, majd középerős lángon grillezze 5 percig mindkét oldalát. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

8

Borsópürével tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lucik Lucik
03. február 2023

kiváló

Automatikus fordítás

Ňufka Ňufka
11. január 2022

Soňa Orlová
22. május 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit