
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
Egy mélyebb serpenyőben melegítsenek meg egy evőkanál olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott fehér hagymát, majd hirtelen dinszteljék közepes lángon 2 percig.
Tegyék a serpenyőbe a darált húst, és dinszteljék további 5 percig közepes lángon.
Ízesítsék a húskeveréket áttört fokhagymával, sóval, borssal és édes paprikával.
Végül tegyék rá a szeletelt konzervparadicsomot (a levével együtt), majd tegyék takarékra a lángot, fedjék le a serpenyőt, és párolják a keveréket 10-15 percig.
Amíg a hús puhul, mossák meg a cukkinit, vágják le mindegyiknek a tetejét, és kanállal vájják ki a közepét.
A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral.
Tegyék rá a kivájt cukkiniket, töltsenek mindegyikbe húskeveréket, majd szórják meg reszelt parmezánnal. Fedjék le a sütőlapot alufóliával, majd tegyék előmelegített sütőbe, és süssék 170-180 °C-on 25-30 percig.
Amíg sül a cukkini, hámozzák meg az avokádót, vegyék ki a magját, majd vágják szeletekre.
A sült cukkinit díszítsék avokádószeletekkel, és friss metélőhagymával meghintve tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó,nagyon szerettük.Recept szerint készítettem,csak a paradicsom volt házi.
Automatikus fordítás