
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hámozza meg a batátát, mossa meg a paprikával és a paradicsommal együtt, majd mindegyiket vágja kis kockákra.
Hámozza meg a hagymát és vágja karikára.
Egy nagyobb serpenyőben forrósítsa fel az olajat, majd közepes lángon süsse a batátát kb. 12 percig.
Majd tegye bele a hagymát és a paprikát, és süsse további 3 percig.
Ezután tegye bele a csíkokra vágott prosciuttót, majd süsse további 2 percig.
Végül tegye a serpenyőbe a spenótot, és a tűzhelyet zárja el, hogy a spenót csak megfonnyadjon és átmelegedjen. Sózza, borsozza meg a ragut, és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom a vegetáriánus és sonkás változata is. A grill sajt is kiválóan illik hozzá. Ha a batátát külön sütőben sütöm és utólag forgatom a raguhoz, jobb lesz az állaga.
Elkészítettem a vegetáriánus változatot és nagyon megszerettem
Automatikus fordítás