KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 452 kcal
  • 16 g fehérje
  • 16,2 g zsír
  • 63,1 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

2 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hámozza meg a batátát, mossa meg a paprikával és a paradicsommal együtt, majd mindegyiket vágja kis kockákra.

2

Hámozza meg a hagymát és vágja karikára.

3

Egy nagyobb serpenyőben forrósítsa fel az olajat, majd közepes lángon süsse a batátát kb. 12 percig.

4

Majd tegye bele a hagymát és a paprikát, és süsse további 3 percig.

5

Ezután tegye bele a csíkokra vágott prosciuttót, majd süsse további 2 percig.

6

Végül tegye a serpenyőbe a spenótot, és a tűzhelyet zárja el, hogy a spenót csak megfonnyadjon és átmelegedjen. Sózza, borsozza meg a ragut, és máris tálalhatja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lucie Domasová
23. március 2024

Elkészítettem a vegetáriánus változatot és nagyon megszerettem

Automatikus fordítás

Czakó55
07. március 2023

Nagyon finom lett. Ezt máskor is meg fogom csinálni.

Franziska Holzer
25. február 2023

Kevés hozzávalóval, szuper finom😋 és gyorsan elkészíthető. Mivel valami vegetáriánus ételt akartam enni, egyszerűen kihagytam a sonkát, ami nagyon ízlett.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit