KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Reszelje a tofut és a sárgarépát durvára és tegye egy tálba.

2

Tegye hozzá a tojást, tönkölylisztet, 1 kiskanál szárított bazsalikomot, 1 kiskanál curryt, sót és borsot. Az egészet alaposan keverje össze, hogy homogén tészta legyen belőle.

3

Készítsen elő nagyobb serpenyőt, és melegítse meg benne az olivaolajat. Kanállal vagy merőkanállal közvetlenül a serpenyőbe tegyen kisebb lepényeket (egyszerre kb. 4 lepény fér a serpenyőbe), és közepes lángon süsse 2–4 percig mindkét oldalát. A tészta kb. 16 lepényre elég.

4

A megsült lepényeket tányérra téve tálalja.

TIPP
A répás lepényt fehér joghurttal vagy tetszőleges salátával tálalhatja.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lucie Endlicherová
11. május 2022

Remek palacsinták

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Naďa Bereňová
21. április 2022

Értékelések_1329521
Iva D. Dol.
06. február 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit