KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Reszelje a tofut és a sárgarépát durvára és tegye egy tálba.

2

Tegye hozzá a tojást, tönkölylisztet, 1 kiskanál szárított bazsalikomot, 1 kiskanál curryt, sót és borsot. Az egészet alaposan keverje össze, hogy homogén tészta legyen belőle.

3

Készítsen elő nagyobb serpenyőt, és melegítse meg benne az olivaolajat. Kanállal vagy merőkanállal közvetlenül a serpenyőbe tegyen kisebb lepényeket (egyszerre kb. 4 lepény fér a serpenyőbe), és közepes lángon süsse 2–4 percig mindkét oldalát. A tészta kb. 16 lepényre elég.

4

A megsült lepényeket tányérra téve tálalja.

TIPP
A sárgarépás lepényt tálalhatja natúr joghurttal és tetszőleges salátával.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Michaela Orságová
03. március 2024

Remek, finom

Automatikus fordítás

Pako Mako
26. január 2024

Luxus recept! Nem tettem hozzá semmit, nem vettem el semmit. Szépen tartják a formájukat és nagyon jó ízűek :)

Automatikus fordítás

Értékelések_1181128
Zuzana Kotásková
14. augusztus 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit