
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Először melegítse a sütőt 180–185 °C-ra, és egy sütőtálat (30 cm × 40 cm) béleljen ki sütőpapírral.
Amíg melegszik a sütő, egy nagyobb tálba reszelje bele durva reszelővel a főtt brokkolit, a krumplit, a parmezán és az edámit sajtot pedig reszelje finomra. Majd tegye a tálba a tönkölylisztet, a burgonyakeményítőt, a tojást és 2 evőkanál olivaolajat, az apróra vágott sima levelű petrezselymet, az őrölt szerecsendiót, az őrölt köményt, sót, borsot, majd az egészet alaposan keverje össze.
A masszából formáljon kb. 7 cm átmérőjű és kb. 2 cm magas fasírtokat, és tegye az előkészített sütőlapra.
Ha feldolgozta a teljes masszát, tegye a sütőformát a sütőbe, és süsse 30–33 percig 180–185 °C-on.
A kész brokkolis fasírtot tányérokra szétosztva tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A lisztet elfelejtettem hozzáadni. De végül teljesen mindegy volt. A pogácsák puhábbak voltak, de jó ízűek voltak. Még a gyerekek is ettek 😉.
Automatikus fordítás
Finom, finom
Automatikus fordítás
Légsütőben sütöttem fasírtokat, és nagyon jó lett. Engem a megjegyzések inspiráltak, és tettem hozzá egy fokhagymás mártogatóst. A legjobb recept 🤩
Automatikus fordítás