KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 365 kcal
  • 23 g fehérje
  • 14 g zsír
  • 35 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

4 adag

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Először melegítse a sütőt 180–185 °C-ra, és egy sütőtálat (30 cm × 40 cm) béleljen ki sütőpapírral.

2

Amíg melegszik a sütő, egy nagyobb tálba reszelje bele durva reszelővel a főtt brokkolit, a krumplit, a parmezán és az edámit sajtot pedig reszelje finomra. Majd tegye a tálba a tönkölylisztet, a burgonyakeményítőt, a tojást és 2 evőkanál olivaolajat, az apróra vágott sima levelű petrezselymet, az őrölt szerecsendiót, az őrölt köményt, sót, borsot, majd az egészet alaposan keverje össze.

3

A masszából formáljon kb. 7 cm átmérőjű és kb. 2 cm magas fasírtokat, és tegye az előkészített sütőlapra.

4

Ha feldolgozta a teljes masszát, tegye a sütőformát a sütőbe, és süsse 30–33 percig 180–185 °C-on.

5

A kész brokkolis fasírtot tányérokra szétosztva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Ivana Rambouskova
06. február 2024

Finom, finom

Automatikus fordítás

vertresnakovaseznamcz
13. január 2024

Légsütőben sütöttem fasírtokat, és nagyon jó lett. Engem a megjegyzések inspiráltak, és tettem hozzá egy fokhagymás mártogatóst. A legjobb recept 🤩

Automatikus fordítás

Csillus003
07. január 2024

Isteni😍

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit