![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Először melegítse a sütőt 180–185 °C-ra, és egy sütőtálat (30 cm × 40 cm) béleljen ki sütőpapírral.
Amíg melegszik a sütő, egy nagyobb tálba reszelje bele durva reszelővel a főtt brokkolit, a krumplit, a parmezán és az edámit sajtot pedig reszelje finomra. Majd tegye a tálba a tönkölylisztet, a burgonyakeményítőt, a tojást és 2 evőkanál olivaolajat, az apróra vágott sima levelű petrezselymet, az őrölt szerecsendiót, az őrölt köményt, sót, borsot, majd az egészet alaposan keverje össze.
A masszából formáljon kb. 7 cm átmérőjű és kb. 2 cm magas fasírtokat, és tegye az előkészített sütőlapra.
Ha feldolgozta a teljes masszát, tegye a sütőformát a sütőbe, és süsse 30–33 percig 180–185 °C-on.
A kész brokkolis fasírtot tányérokra szétosztva tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom, finom
Automatikus fordítás
Légsütőben sütöttem fasírtokat, és nagyon jó lett. Engem a megjegyzések inspiráltak, és tettem hozzá egy fokhagymás mártogatóst. A legjobb recept 🤩
Automatikus fordítás
Isteni😍