KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Készítsenek elő a krumplinak egy fazekat, engedjenek bele elegendő vizet és forralják fel.

2

Amíg melegszik a víz, kefével mossák le a krumplit (ne hámozzák!). Ha a víz forrni kezd, sózzák meg, tegyék bele a krumplit, állítsák kicsire a lángot, majd a krumplit főzzék puhára (kb. 15-25 perc a krumpli méretétől függően).

3

Amíg megfő a krumpli, készítsék el az öntetet: a medvehagymát vágják apróra, keverjék össze az olívaolajjal, a mustárral, a sóval és a borssal. Ezután vágják fel a zöldséget: a újhagymát apróra, a retket karikára.

4

A megfőtt krumplit szűrjék le, és keverjék össze az öntettel. Majd tegyék hozzá az apróra vágott újhagymát, a karikára vágott retket, és ismét keverjék össze.

5

A kész salátát önmagában vagy köretként is tálalhatják (pl. sült csirkéhez).

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Natálie Chrásková
15. március 2024

Nagyon jó. Medvehagymám nem volt, ezért rukkolával cseréltem.

Automatikus fordítás

Anišipka
18. március 2022

Csodálatos összetevők kombinációja és még jobb íz ❤️

Automatikus fordítás

Barbora Folejtarová
14. március 2022

Kiváló, könnyű saláta. Biztos nem utoljára csináltam :)

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit