KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Készítsenek elő a krumplinak egy fazekat, engedjenek bele elegendő vizet és forralják fel.

2

Amíg melegszik a víz, kefével mossák le a krumplit (ne hámozzák!). Ha a víz forrni kezd, sózzák meg, tegyék bele a krumplit, állítsák kicsire a lángot, majd a krumplit főzzék puhára (kb. 15-25 perc a krumpli méretétől függően).

3

Amíg megfő a krumpli, készítsék el az öntetet: a medvehagymát vágják apróra, keverjék össze az olívaolajjal, a mustárral, a sóval és a borssal. Ezután vágják fel a zöldséget: a újhagymát apróra, a retket karikára.

4

A megfőtt krumplit szűrjék le, és keverjék össze az öntettel. Majd tegyék hozzá az apróra vágott újhagymát, a karikára vágott retket, és ismét keverjék össze.

5

A kész salátát önmagában vagy köretként is tálalhatják (pl. sült csirkéhez).

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Anišipka
18. március 2022

Csodálatos összetevők kombinációja és még jobb íz ❤️

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Barbora Folejtarová
14. március 2022

Kiváló, könnyű saláta. Biztos nem utoljára csináltam :)

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Tereza Kotlabová
16. január 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit