KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 333 kcal
  • 33 g fehérje
  • 15 g zsír
  • 15 g szénhidrát

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ

Összetevők

4 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Először melegítse a sütőt 200 °C-ra, és készítsen elő egy kisebb sütőformát.

2

A bagettet vágja nagyobb kockára, és pirítsa száraz serpenyőben 3–4 percig mérsékelt lángon. Ha megsült, tegye félre a bagettet.

3

Tisztítsa le a serpenyőt, és melegítsen meg benne 1 evőkanál olivaolajat közepes lángon. Majd állítsa nagyobbra a lángot, tegye a serpenyőbe a megtisztított csirkemellet, és mindkét oldalát süsse 1–2 percig.

4

A serpenyőt a megsült csirkemellel tegye az előmelegített sütőbe és süsse 10–15 percig 190–200 °C-on.

5

Majd vegye ki a serpenyőt a sütőből, a húst hagyja 10 percig állni, majd vágja vékony szeletekre.

6

Közben tisztítsa meg a római salátát, vágja nagyobb darabokra, és tegye nagyobb lapos tálra vagy tányérra.

7

Majd készítse el a dresszinget. Egy magasabb edénybe tegye bele a dresszinghez szükséges valamennyi hozzávalót, majd botmixerrel turmixolja finomra. Ízesítse sóval, borssal.

8

A kész dresszinget öntse a salátára és keverje össze. A tetején rakja szét a pirított bagettet, a sült csirkeszeleteket és a parmezán lapokcskákat, majd tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Eva Kopřivová
21. február 2024

nagyon szépen köszönjük

Automatikus fordítás

rg5btyrm6n@privaterelay.appleid.com
07. január 2024

98jakubseznamcz
20. november 2022

Nagyon érdekes feltét, amely első ránézésre nem tűnik túl ízletesnek, és egyesek számára túl sós is lehet. De ettől az egész saláta olyan jó ízű lesz, hogy nem kell más fűszerezés. Nagyon gyors és finom saláta.

Automatikus fordítás

Értékelések_1363957
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit