KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Mossák meg a karfiolt és szedjék rózsáira.

2

Serpenyőben közepes lángon olvasszák fel a kókuszzsírt. Tegyék rá az áttört fokhagymát, majd dinszteljék kb. fél percig.

3

Tegyék a serpenyőbe a karfiolrózsákat, majd közepes lángon pirítsák legalább 25 percig.

4

Ezután adják hozzá a paradicsompürét, a chilit és a rozmaringot, majd süssék további 5 percig.

5

Végül öntsék rá a kókusztejet, ízlés szerint sózzák meg, majd főzzék még 5 percig. A kész karfiolt 4 tányérba osztva tálalják.

TIPP
A keverékhez köretként jól illik a teljes kiőrélésű rizs. A karfiolt tálalás előtt friss petrezselyemlevéllel díszíthetik.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Eliška Hudáková
26. április 2023

Egy egyszerű gyors recept, tettem bele néhány indiai fűszert és tejszínt, megsütöttem a Naant és nagyon jó étel volt!

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Lucie Sikorová
22. április 2023

Egyszerű egészséges recept

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Takinikk
17. január 2023

Szuper gyors és nagyon finom!

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit