KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Mossák meg a karfiolt és szedjék rózsáira.

2

Serpenyőben közepes lángon olvasszák fel a kókuszzsírt. Tegyék rá az áttört fokhagymát, majd dinszteljék kb. fél percig.

3

Tegyék a serpenyőbe a karfiolrózsákat, majd közepes lángon pirítsák legalább 25 percig.

4

Ezután adják hozzá a paradicsompürét, a chilit és a rozmaringot, majd süssék további 5 percig.

5

Végül öntsék rá a kókusztejet, ízlés szerint sózzák meg, majd főzzék még 5 percig. A kész karfiolt 4 tányérba osztva tálalják.

TIPP
A keverékhez köretként jól illik a teljes kiőrélésű rizs. A karfiolt tálalás előtt friss petrezselyemlevéllel díszíthetik.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

nika.zdarska@gmail.com
23. július 2022

Kedvenc receptem az alkalmazásból 👌Tofut is teszek hozzá és mindenkinek remek ebéd.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Máňa Herderová
07. június 2022

Jóság

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Barbara S-ka
22. május 2022

Könnyű, gyors. Én személy szerint szeretem az al dente-t és a fűszeresebbet, ezért adtam több chilit. Ajánlom.

Automatikus fordítás lengyel nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit