![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Mossák meg a karfiolt és szedjék rózsáira.
Serpenyőben közepes lángon olvasszák fel a kókuszzsírt. Tegyék rá az áttört fokhagymát, majd dinszteljék kb. fél percig.
Tegyék a serpenyőbe a karfiolrózsákat, majd közepes lángon pirítsák legalább 25 percig.
Ezután adják hozzá a paradicsompürét, a chilit és a rozmaringot, majd süssék további 5 percig.
Végül öntsék rá a kókusztejet, ízlés szerint sózzák meg, majd főzzék még 5 percig. A kész karfiolt 4 tányérba osztva tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
.
Automatikus fordítás
Könnyen elkészíthető és jó ízű.
Automatikus fordítás