
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Mély serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat, tegye rá a felszeletelt hagymát, és takaréklángon enyhén pirítsa meg (2–3 percig).
Tegye hozzá a chilit, az oregánót, a koriandert és a pürét. Állítsa nagyra a lángot, keverje össze a hozzávalókat, majd hirtelen süsse meg (1 percig).
Rakja a serpenyőbe a paradicsomot, babot, csicseriborsót, a sütőtökpürét és a felszeletelt tököt. Keverje össze, öntsön rá 150 ml vizet, fedje le, és főzze 20 percig takaréklángon.
Végül nyomja rá a 3 fokhagyma gerezdet, majd ízesítse sóval, borssal.
* Sütőtökpüré: hámozza meg a sütőtököt, vágja kockára, öntsön rá vizet, és főzze takaréklángon. Ha megpuhult (kb.10 perc), önse le róla a vizet, és turmixolja össze. Ha a krém túl sűrű, öntsön rá egy kis vizet, hogy jobban össze lehessen turmixolni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagy
Automatikus fordítás
A recept kitűnő, még rizst készítek vele, de egyébként remek. :)
Automatikus fordítás