
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Mély serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat, tegye rá a felszeletelt hagymát, és takaréklángon enyhén pirítsa meg (2–3 percig).
Tegye hozzá a chilit, az oregánót, a koriandert és a pürét. Állítsa nagyra a lángot, keverje össze a hozzávalókat, majd hirtelen süsse meg (1 percig).
Rakja a serpenyőbe a paradicsomot, babot, csicseriborsót, a sütőtökpürét és a felszeletelt tököt. Keverje össze, öntsön rá 150 ml vizet, fedje le, és főzze 20 percig takaréklángon.
Végül nyomja rá a 3 fokhagyma gerezdet, majd ízesítse sóval, borssal.
* Sütőtökpüré: hámozza meg a sütőtököt, vágja kockára, öntsön rá vizet, és főzze takaréklángon. Ha megpuhult (kb.10 perc), önse le róla a vizet, és turmixolja össze. Ha a krém túl sűrű, öntsön rá egy kis vizet, hogy jobban össze lehessen turmixolni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nekünk tetszett, még az ember is bátorságot vett, kicsont, és azt sem hitte el, hogy jó. Meglepett a recept, biztosan máskor is elkészítjük. A sütőtököt jó nagyon apróra vágni, finomabb.
Automatikus fordítás