
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Először tegyék fel főni a rizst a csomagoláson található útmutató szerint; ez kb. 25 perc (a rizs fajtájától függően).
Amíg fő a rizs, vágják apróra a hagymát, mossák meg a paprikát és vágják kisebb csíkokra. A fokhagymát vágják vékony szeletekre.
Egy mélyebb serpenyőben melegítsenek meg egy evőkanálnyi olívaolajat, tegyék rá a hagymát, a fokhagymát, az őrölt édes paprikát, a felszeletelt cayenne-i paprikát, a felszeletelt pirospaprikát, majd közepes lángon pirítsák 3 percig.
Ezután tegyék rá a húst, majd állandó kevergetés mellett pirítsák további kb. 20 percig.
Öntsék a keverékre a húsalaplevet, tegyék hozzá a paradicsomot és a babot. Ízlés szerint sózzák, borsozzák meg.
A serpenyőt fedjék le, majd kis lángon főzzék 20 percig, és olykor keverjék meg az ételt. A kész húskeveréket osszák szét 4 tányérba, majd főtt rizzsel tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Szuper recept, mindenkinek ízlett 😋💗
Automatikus fordítás
Nagyon szeretek vegetáriánus változatot készíteni, a darált hús helyett szójagranulátumot adok hozzá, egyébként a receptet úgy hagyom, ahogy van.
Automatikus fordítás