KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 453 kcal
  • 12 g fehérje
  • 17 g zsír
  • 56 g szénhidrát

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ

Összetevők

3 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hámozza meg a hagymát és vágja apróra. Vágja kis kockákra a paradicsomot.

2

Főzze meg a basmati rizst a csomagolás leírása alapján (általában kb. 15 percig kell főzni, lefedve, közepes lángon, 1,5–2-szer annyi sós vízben). Ha natural basmati rizst használ, több időt számoljon a főzésre (kb. 25–35 percet).

3

Amíg fő a rizs, készítse el a csicseriborsó mártást. Mély serpenyőben melegítse fel a 2 evőkanál olivaolajat, tegye hozzá a felvágott hagymát, és kb. 2 percig pirítsa kis lángon, amíg üveges lesz.

4

Tegye a serpenyőbe az 1 evőkanál paradicsompürét, az előfőzött csicseriborsót és a felvágott hagymát, és mindezt kis lángon pirítsa újabb 5 percig.

5

Végül tegye a serpenyőbe a ½ kiskanál cayenne-borsot, az őrölt édespaprikát, keverje meg, és öntse hozzá a szójatejszínt. Ezután fedje le a serpenyőt, és hagyja kis lángon 5 percig főni.

6

A kész mártást főtt rizzsel tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

12345
kanakova
13. március 2025

.

Automatikus fordítás

12345
xxcpyx46vcprivaterelayappleidcom
24. február 2025

Tényleg szuper👍

Automatikus fordítás

12345
Karolina Skalska
14. február 2025

Finom.😍

Automatikus fordítás

Értékelések_1314738
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit