
Teljes készlet Jókat eszünk

Hámozza meg a hagymát és vágja apróra. Vágja kis kockákra a paradicsomot.
Főzze meg a basmati rizst a csomagolás leírása alapján (általában kb. 15 percig kell főzni, lefedve, közepes lángon, 1,5–2-szer annyi sós vízben). Ha natural basmati rizst használ, több időt számoljon a főzésre (kb. 25–35 percet).
Amíg fő a rizs, készítse el a csicseriborsó mártást. Mély serpenyőben melegítse fel a 2 evőkanál olivaolajat, tegye hozzá a felvágott hagymát, és kb. 2 percig pirítsa kis lángon, amíg üveges lesz.
Tegye a serpenyőbe az 1 evőkanál paradicsompürét, az előfőzött csicseriborsót és a felvágott hagymát, és mindezt kis lángon pirítsa újabb 5 percig.
Végül tegye a serpenyőbe a ½ kiskanál cayenne-borsot, az őrölt édespaprikát, keverje meg, és öntse hozzá a szójatejszínt. Ezután fedje le a serpenyőt, és hagyja kis lángon 5 percig főni.
A kész mártást főtt rizzsel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Imádom ezt a szószt, nagyon ízlik, és elég gyakran készítem. Nem vagyok vegetáriánus, de szeretem néha kihagyni a húst 😉❤️
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyon jó, csillagos ötös, főleg az otthon megszokott alapanyagok gyors elkészítéséhez
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Tökéletes! Az értékelés egy meggyőződéses húsevőtől származik. Nagyon finom és laktató, mi fekete rizzsel ettük (a Scottitól) és tökéletes a kombináció.