KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 253 kcal
  • 9 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 31 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

1 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra, készítsen elő sütőtálat és bélelje ki sütőpapírral.

2

Valamennyi hozzávalót turmixolja finomra.

3

A keverékből gyúrjon golyókat és rakja a sütőtálba.

4

Süsse 20–25 percig 180–190 °C-on.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Katka Bartošová
01. augusztus 2024

A tészta kenhető, így biztosan nem ártana beletenni egy tojást, és 2 evőkanál citromlé is kicsit sok volt az én ízlésemnek, aztán már kifejezetten savanykás volt az íze.

Automatikus fordítás

Zuzana Kotásková
20. február 2023

Tereza Janovská
03. november 2022

Azt mondanám, hogy arányaiban túl sok volt a citromlé, így elég savanyú volt. Ráadásul a tészta tojás nélkül egyáltalán nem tart és szétesik, legközelebb megpróbálok tojást hozzáadni és biztosan hagyom még egy kicsit a sütőben. Elég száraz is, mártózni szinte kötelező. :)

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit