KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 430 kcal
  • 11 g fehérje
  • 22 g zsír
  • 22 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

2 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Aprítsa fel a csicseriborsót, medvehagymát, fokhagymát, egy evőkanál napraforgóolajat, sót, borsot, koriandert és majorannát egy mixerben.

2

A keverékből formázzon kis golyókat és ezeket süsse meg egy további evőkanál olajban.

3

Sütés közben tartsa a hőmérsékletet közepes fokozaton és frogassa meg többször a golyókat, hogy minden oldaluk jól átsüljön.

4

Süsse kb. 8-10 percig és szükség esetén adjon még hozzá olajat.

5

A kész golyócskákat tegye félre és készítse elő az öntetet. Keverje össze a joghurtot, citromlevet, mézet és csilit.

6

Vegezetül oszlassa el a salátamixet egy tálban és adja hozzá a golyókat, az öntetet és az avokádót.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

12345
Jana Nováková
07. március 2025

A csicseriborsót először beáztatom, előtte legalább 12 órával. Gyönyörűen keveredik lágy tésztává. Utána sütőben, sütőpapíron megsütöm, amikor megfordítom mindkét oldalát megkenem olajjal, de biztosan nem olyan magas a zsírtartalma, mint sütéskor és ott nem kapunk semmilyen káros anyagot ❤️ Még soha nem tört össze. Ez egy remek recept! Csak próbáld meg beáztatni a csicseriborsót és megsütni a falafelt (220°C-on 20 percig)☺️

Automatikus fordítás

12345
bzxt5vqmvp@privaterelay.appleid.com
14. február 2024

Hasonló alá falafel golyókat készítettem az Albert magazin szerint, az összetétele ugyanaz, de lisztet és római köményt adtak hozzá. A golyókat sütés előtt sima liszttel vontuk be, és remek ízűek voltak. Csak sokáig volt nehéz utánuk, mivel tele volt olajjal.

Automatikus fordítás

12345
Klárka Hortenská
14. július 2020

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit