![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Aprítsa fel a csicseriborsót, medvehagymát, fokhagymát, egy evőkanál napraforgóolajat, sót, borsot, koriandert és majorannát egy mixerben.
A keverékből formázzon kis golyókat és ezeket süsse meg egy további evőkanál olajban.
Sütés közben tartsa a hőmérsékletet közepes fokozaton és frogassa meg többször a golyókat, hogy minden oldaluk jól átsüljön.
Süsse kb. 8-10 percig és szükség esetén adjon még hozzá olajat.
A kész golyócskákat tegye félre és készítse elő az öntetet. Keverje össze a joghurtot, citromlevet, mézet és csilit.
Vegezetül oszlassa el a salátamixet egy tálban és adja hozzá a golyókat, az öntetet és az avokádót.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Hasonló alá falafel golyókat készítettem az Albert magazin szerint, az összetétele ugyanaz, de lisztet és római köményt adtak hozzá. A golyókat sütés előtt sima liszttel vontuk be, és remek ízűek voltak. Csak sokáig volt nehéz utánuk, mivel tele volt olajjal.
Automatikus fordítás