
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 190 °C-ra.
Tisztítsák meg a csirkemellet és vágják csíkokra. Készítsenek elő két tálkát. Az egyikben keverjék össze a joghurtot a kurkumával és egy kis sóval, a másik tálkában pedig kézzel törjék össze apróra a kukoricapelyhet.
A csirkecsíkokat tegyék a joghurtos tálba és forgassák meg benne a csíkokat úgy, hogy minden oldalukon egyenletesen legyenek befedve.
Ezt követően a hússzeleteket egyenként forgassák meg a kukoricapehelyben. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, majd egyenként rakják rá a hússzeleteket.
Tegyék a sütőlapot az előmelegített sütőbe és 180-190 °C-on süssék a húst kb. 20 percig. Tálalás előtt ellenőrizzék, hogy jól átsült-e. A kész nuggeteket osszák szét 3 tányérba és máris tálalhatják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
.
Automatikus fordítás
Lédús és jobb, mint a hagyományos steak
Automatikus fordítás