KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 355 kcal
  • 29 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 33 g szénhidrát

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ

Összetevők

3 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 190 °C-ra.

2

Tisztítsák meg a csirkemellet és vágják csíkokra. Készítsenek elő két tálkát. Az egyikben keverjék össze a joghurtot a kurkumával és egy kis sóval, a másik tálkában pedig kézzel törjék össze apróra a kukoricapelyhet.

3

A csirkecsíkokat tegyék a joghurtos tálba és forgassák meg benne a csíkokat úgy, hogy minden oldalukon egyenletesen legyenek befedve.

4

Ezt követően a hússzeleteket egyenként forgassák meg a kukoricapehelyben. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, majd egyenként rakják rá a hússzeleteket.

5

Tegyék a sütőlapot az előmelegített sütőbe és 180-190 °C-on süssék a húst kb. 20 percig. Tálalás előtt ellenőrizzék, hogy jól átsült-e. A kész nuggeteket osszák szét 3 tányérba és máris tálalhatják.

TIPP
A nuggetet mártással tálalhatják. A mártáshoz turmixolják össze a következő hozzávalókat: 200 g konzervparadicsomot, egy marék olajban eltett szárított paradicsomot, 1 kiskanál citromlevet, 1 kiskanál mézet, friss bazsalikomot, 1 evőkanál olívaolajat, 1 gerezd fokhagymát, fél kiskanál chilipaprikát és 100 g előző éjszaka beáztatott kesudiót.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Petra Posoltová
15. augusztus 2023

Lédús és jobb, mint a hagyományos steak

Automatikus fordítás

Nina Drášilová
18. március 2023

Javasolnám, hogy a csirkét a joghurtos keverékben néhány órával előre pácoljuk, így a fűszerek íze jobban kijön. És a legolcsóbb kukoricapelyhet használd, én "jobbat" használtam, és a csíkoknak olyan édes utóízük volt, valószínűleg a kukoricapehelytől

Automatikus fordítás

Pablito
26. február 2023

kiváló, csak zsíron sütöttem meg.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit