KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 538 kcal
  • 42,1 g fehérje
  • 14,5 g zsír
  • 55,5 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

4 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő tepsit.

2

Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza és borsozza meg.

3

A burgonyát kefével jól mossa meg folyóvíznél, de ne hámozza meg. Vágja négy részre és sózza meg.

4

A csirkemellet és a burgonyát helyezze el a tepsiben.

5

Keverje együtt habosra a tejszínt, a csirke alaplevet, a kakukkfüvet, a rozmaringot, az olivaolajat és a mustárt, majd öntse rá a húsra és a burgonyára.

6

Tegye a tepsit a sütőbe, és 30–40 percig süsse 180 °C-on.

7

Majd vegye ki a tepsit a sütőből, tegye hozzá a marék friss spenótot, kis ideig hagyja hűlni, majd tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

lenkalatovaicloudcom
21. április 2024

Katka Bartošová
15. március 2024

Csak megismételném a kommentekben már elhangzottakat. A receptet mindenképpen módosítani kell.

Automatikus fordítás

Tereza Forejtová
12. március 2024

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit