
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő tepsit.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza és borsozza meg.
A burgonyát kefével jól mossa meg folyóvíznél, de ne hámozza meg. Vágja négy részre és sózza meg.
A csirkemellet és a burgonyát helyezze el a tepsiben.
Keverje együtt habosra a tejszínt, a csirke alaplevet, a kakukkfüvet, a rozmaringot, az olivaolajat és a mustárt, majd öntse rá a húsra és a burgonyára.
Tegye a tepsit a sütőbe, és 30–40 percig süsse 180 °C-on.
Majd vegye ki a tepsit a sütőből, tegye hozzá a marék friss spenótot, kis ideig hagyja hűlni, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyértelműen finomításra szoruló recept. Mire a burgonya megsül, a hús már száraz. Érdemes a burgonyát előre betenni a sütőbe, vagy megfőzni. Az egésznek jó az íze
Automatikus fordítás