Csirke tejszínes mártással
- 15 perc
- 40 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 538 kcal
- 42,1 g fehérje
- 14,5 g zsír
- 55,5 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő tepsit.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza és borsozza meg.
A burgonyát kefével jól mossa meg folyóvíznél, de ne hámozza meg. Vágja négy részre és sózza meg.
A csirkemellet és a burgonyát helyezze el a tepsiben.
Keverje együtt habosra a tejszínt, a csirke alaplevet, a kakukkfüvet, a rozmaringot, az olivaolajat és a mustárt, majd öntse rá a húsra és a burgonyára.
Tegye a tepsit a sütőbe, és 30–40 percig süsse 180 °C-on.
Majd vegye ki a tepsit a sütőből, tegye hozzá a marék friss spenótot, kis ideig hagyja hűlni, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Csak megismételném a kommentekben már elhangzottakat. A receptet mindenképpen módosítani kell.
Automatikus fordítás