![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő tepsit.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza és borsozza meg.
A burgonyát kefével jól mossa meg folyóvíznél, de ne hámozza meg. Vágja négy részre és sózza meg.
A csirkemellet és a burgonyát helyezze el a tepsiben.
Keverje együtt habosra a tejszínt, a csirke alaplevet, a kakukkfüvet, a rozmaringot, az olivaolajat és a mustárt, majd öntse rá a húsra és a burgonyára.
Tegye a tepsit a sütőbe, és 30–40 percig süsse 180 °C-on.
Majd vegye ki a tepsit a sütőből, tegye hozzá a marék friss spenótot, kis ideig hagyja hűlni, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Csak megismételném a kommentekben már elhangzottakat. A receptet mindenképpen módosítani kell.
Automatikus fordítás