
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő tepsit.
Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza és borsozza meg.
A burgonyát kefével jól mossa meg folyóvíznél, de ne hámozza meg. Vágja négy részre és sózza meg.
A csirkemellet és a burgonyát helyezze el a tepsiben.
Keverje együtt habosra a tejszínt, a csirke alaplevet, a kakukkfüvet, a rozmaringot, az olivaolajat és a mustárt, majd öntse rá a húsra és a burgonyára.
Tegye a tepsit a sütőbe, és 30–40 percig süsse 180 °C-on.
Majd vegye ki a tepsit a sütőből, tegye hozzá a marék friss spenótot, kis ideig hagyja hűlni, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Elbűvölő 🤩
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Előtte megpirítottam a húst és 20 perccel előtte betettem a burgonyát a sütőbe - csak ezután tettem bele a sült húst. Wsr puha és nagyon jó
Automatikus fordítás német nyelvről
Nekünk nagyon tetszett. Kösz
Automatikus fordítás cseh nyelvről