KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 538 kcal
  • 42,1 g fehérje
  • 14,5 g zsír
  • 55,5 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

4 adag

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő tepsit.

2

Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza és borsozza meg.

3

A burgonyát kefével jól mossa meg folyóvíznél, de ne hámozza meg. Vágja négy részre és sózza meg.

4

A csirkemellet és a burgonyát helyezze el a tepsiben.

5

Keverje együtt habosra a tejszínt, a csirke alaplevet, a kakukkfüvet, a rozmaringot, az olivaolajat és a mustárt, majd öntse rá a húsra és a burgonyára.

6

Tegye a tepsit a sütőbe, és 30–40 percig süsse 180 °C-on.

7

Majd vegye ki a tepsit a sütőből, tegye hozzá a marék friss spenótot, kis ideig hagyja hűlni, majd tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Zuzana Gulová
05. május 2025

Tejszín helyett víz van. A krumplit 180 °C-on sütöttem 1 óra 10 percig, mert még nyers volt. Jó íze van.

Automatikus fordítás

Jana Nováková
07. április 2025

35 perc alatt nem igazán puha a krumpli, előtte be kell tenni a sütőbe. De a hús finom volt. Rizskrémet teszek bele, a recept szerint, és nyugodtan állíthatom, hogy ennél jobban sült és egyben szaftos húst még nem ettem! Könnyű vacsoraként remek a recept 👍 Igazán kiváló kombináció!

Automatikus fordítás

Weronika Szafrańska
19. február 2025

Egyértelműen finomításra szoruló recept. Mire a burgonya megsül, a hús már száraz. Érdemes a burgonyát előre betenni a sütőbe, vagy megfőzni. Az egésznek jó az íze

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit