KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő tepsit.

2

Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza és borsozza meg.

3

A burgonyát kefével jól mossa meg folyóvíznél, de ne hámozza meg. Vágja négy részre és sózza meg.

4

A csirkemellet és a burgonyát helyezze el a tepsiben.

5

Keverje együtt habosra a tejszínt, a csirke alaplevet, a kakukkfüvet, a rozmaringot, az olivaolajat és a mustárt, majd öntse rá a húsra és a burgonyára.

6

Tegye a tepsit a sütőbe, és 30–40 percig süsse 180 °C-on.

7

Majd vegye ki a tepsit a sütőből, tegye hozzá a marék friss spenótot, kis ideig hagyja hűlni, majd tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Andrea Vejběrová
28. szeptember 2022

Kiváló recept: nyers húsból készítettem és 65 percig sütöttem;)

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Denisa Tomanová
10. szeptember 2022

Teljesen kevés a sütési idő a sütőben... Legalábbis az én sütőmnek.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Kasia.Kw
01. szeptember 2022

Én csirkecombot használtam, 1,5 óra sütés. Ajánlom!

Automatikus fordítás lengyel nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit