
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy tálban keverje össze a darált csirkemellet, a zabpelyhet, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. A tésztából gyúrjon kb. 3 cm átmérőjű golyókat.
Egy mélyebb serpenyőben melegítsen meg 1 evőkanál olivaolajat, tegye hozzá a felvágott mogyoróhagymát, és pirítsa kis lángon kb.5 percig. Majd vegye ki a hagymát a serpenyőből, és tegye félre.
A serpenyőbe tegyen még egy evőkanál olivaolajat, állítsa közepesre a lángot, tegye a serpenyőbe a húsgolyókat, és süsse 20–25 percig. Sütéskor fakanállal forgassa a golyókat úgy, hogy minden oldalról megsüljenek.
A megadott idő elteltével tegye a húshoz a pirított mogyoróhagymát, öntse fel az alaplével. és tegye hozzá a curryt. A serpenyőt fedje le, tegye takarékra a lángot, és így főzze az ételt 10 percig.
Tegye hozzá a kókusztejet, főzze még 2 percig, majd vegye le a serpenyőt a lángról. Ha túl sűrűnek találja a mártást, tálalás előtt még vegye ki belőle a húsgolyókat, és kicsit turmixolja meg a mártást, hogy finomabb legyen.
Végül sózza, borsozza meg a mártást.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A golyók finomak, csak vigyázni kell a pehely mennyiségével, különben nagyon kemények. A szósz kiváló.
Automatikus fordítás
Nagy!
Automatikus fordítás