Cukkinis fasírt
- 15 perc
- 40 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 357 kcal
- 19 g fehérje
- 19 g zsír
- 28 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Először melegítse a sütőt 185–190 °C-ra, készítsen elő sütőlapot (30 cm × 40 cm) és bélelje ki sütőpapírral.
Egy nagyobb tálban reszelje durvára a meghámozott krumplit és a cukkinit. Sózza meg, majd alaposan nyomkodja ki a levét.
A kinyomkodott zöldséget tegye vissza a tálba, majd reszelje finomra az edami sajtot, és morzsolja szét a feta sajtot. Tegye bele a szárított kakukkfüvet, 3 tojást, olivaolajat, kukoricalisztet, sót, borsot, és jól keverje össze.
A kész keverékből formáljon kb. 90 g-os fasírtokat és tegye az előkészített sütőtálra. Ha feldolgozta az összes tésztát, tegye a sütőtálat az előmelegített sütőbe, és süsse 35–40 percig 185–190 °C-on.
Sütés után a fasírtokat tányérokba szétosztva tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
megjelenés 1*, íz -5 gyakorlatilag nincs íze, semmi olyat, amit újra meg akarnék enni.
Automatikus fordítás
mi az hogy " nyers főtt burgonya" ?