KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először melegítse a sütőt 185–190 °C-ra, készítsen elő sütőlapot (30 cm × 40 cm) és bélelje ki sütőpapírral.

2

Egy nagyobb tálban reszelje durvára a meghámozott krumplit és a cukkinit. Sózza meg, majd alaposan nyomkodja ki a levét.

3

A kinyomkodott zöldséget tegye vissza a tálba, majd reszelje finomra az edami sajtot, és morzsolja szét a feta sajtot. Tegye bele a szárított kakukkfüvet, 3 tojást, olivaolajat, kukoricalisztet, sót, borsot, és jól keverje össze.

4

A kész keverékből formáljon kb. 90 g-os fasírtokat és tegye az előkészített sütőtálra. Ha feldolgozta az összes tésztát, tegye a sütőtálat az előmelegített sütőbe, és süsse 35–40 percig 185–190 °C-on.

5

Sütés után a fasírtokat tányérokba szétosztva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Peťulka Iblová
13. január 2024

megjelenés 1*, íz -5 gyakorlatilag nincs íze, semmi olyat, amit újra meg akarnék enni.

Automatikus fordítás

Értékelések_1468185
Mária Barutová
30. július 2023

Simon Xénia
07. július 2023

mi az hogy " nyers főtt burgonya" ?

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit