KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 272 kcal
  • 17 g fehérje
  • 13 g zsír
  • 20 g szénhidrát

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ

Összetevők

5 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Először melegítse elő a sütőt 195–200 °C-ra, és készítsen elő egy legalább 25 cm × 35 cm-es sütőformát.

2

A cukkinit mossa meg, reszelje durvára, sózza meg, és egy sűrű szűrőn hagyja lecsöpögni (kb. 10 perc). Kissé tenyérrel is nyomkodja meg a cukkinit, hogy a felesleges lé lecsöpögjön.

3

Amíg csöpög a cukkini, a teljes kiőrlésű bagettet vágja kis kockákra (kb. 1 cm × 1 cm), és tegye egy nagyobb tálba. A felvágott bagetthez tegye hozzá a 3 tojást, a tejet, a lecsöpögött cukkinit, a sütőport, az őrölt szerecsendiót, az olivaolajat, a reszelt ementáli sajtot, sót és borsot, majd az egészet jól keverje össze.

4

A kész keveréket tegye az előkészített sütőformába, kissé nyomkodja le, tegye be az előmelegített sütőbe, és 195–200 °C-on süsse 40–45 percig.

5

Ha megsült a cukkinis felfújt, adagokra vágva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Brožová
28. április 2024

Nagyszerű könnyű étel! 👌🏼Ementál helyett 30%-os edamot és cheddart használtam 1:1 arányban és nagyon jó lett! Múltkor biztosan nem tettem.

Automatikus fordítás

Mira Sabova
02. augusztus 2023

A recept alapvetően jó, de nem elképesztő. Mindhárman megegyeztünk, hogy legközelebb ízesebb sajtot használunk.

Automatikus fordítás

Veronika Wenkeová
11. augusztus 2022

Kiváló könnyű ebéd vagy vacsora! ❤️ A recept szerint készítettem (kivéve, hogy nem teljes kiőrlésű bagett volt, hanem egy közönséges sötét többszemű bagett) és lényegében pont olyan lett, mint a képen :)

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit