Cukkinis tócsni füstölt lazaccal
- 20 perc
- 25 perc
- Nehéz
- 5 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 530 kcal
- 28 g fehérje
- 23 g zsír
- 50 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Reszelje a brugonyát és a cukkinit egy nagyobb tálba.
Adja hozzá a majorannát, a tojást, a finomra őrölt zabpelyhet, és az áttört fokhagyma gerezdet.
A tésztát sózza, borsozza meg. Ha a tészta vizet ereszt, öntse le róla.
Ha a tészta még mindig nagyon híg, szórjon bele egy kis őrölt zabpelyhet. Ha viszont túl sűrű, adjon hozzá egy kis tejet.
Merőkanállal töltse a tésztát serpenyőbe a felmelegített olivaolajra, és süsse 3-3 percig a mindkét oldalát.
A tócsnit görög joghurttal, apróra vágott kaporral, füstölt lazaccal díszítve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom!
Automatikus fordítás
Nagyon jó és könnyebb, mint amilyennek látszik.
Automatikus fordítás