
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Főzzék meg a hajdinát a csomagoláson található útmutató szerint.
Mossák meg a karfiolt, bontsák szét rózsáira és reszeljék finomra. A hagymát hámozzák meg és vágják apróra.
Serpenyőben melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott hagymát, és dinszteljék 2 percig közepes lángon.
2 perc után tegyék rá a karfiolt, a curryt, sót, borsot, majd közepes lángon süssék 25 percig. Közben öntsenek a karfiolra vizet, hagyják, hogy beivódjon, majd ezt addig ismételjék, amíg a karfiol megpuhul.
Végül öntsék a karfiolra a szójatejszínt, majd keverjék meg.
A kész currys karfiolt keverjék össze a hajdinával, osszák szét 4 tányérba és friss petrezselyemlevéllel meghintve tálalják.
* A szójatejszín a hagyományos tejszín növényi változata, jellegzetes mogyoróíze van.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó volt 👍
Automatikus fordítás
érdekes recept
Automatikus fordítás
Rendszeresen csinálom. ez kiváló étel. a kedvencem. A karfiol curryt hajdina nélkül is használom köretként más ételek mellé.
Automatikus fordítás