
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A felezett sárgaborsót öblítse le, és forró sós vízben főzze puhára (30 perc).
A hagymát vágja apróra, a karfiolt vágja kis kockákra.
Egy fazékban melegítsen meg 1 evőkanál olivaolajat, és dinsztelje rajta a hagymát kb. 1 percig.
Szórjon rá egy evőkanál curryt, keverje meg és dinsztelje még 1–2 percig.
Tegye a fazékba a feldarabolt karfiolt és a tofut, majd hirtelen pirítsa meg (elég 2 perc).
Majd öntse rá a kókusztejet, tegyen rá fedőt, és főzze a keveréket kb. 5–10 percig, hogy a karfiol megpuhuljon.
Vegye le a tűzről a fazekat, keverje bele a megfőtt borsót és a mosott spenótot.
A keveréket ízesítse sóval, borssal, szórja meg apróra vágott chili paprikával és korianderrel.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egy kedvenc recept, amit nagyon szeretek elkészíteni és mindig élvezem. Spenót helyett zöldbabot használok.
Automatikus fordítás
Karfiol nem volt, egy fél édesburgonyát is használtam (kockára vágva, edényben külön főzve, keverékben főzve) és a zöldségkeverék (kukorica, borsó) felét konzervből használtam. A gyorsabb besűrűsödéshez használjunk kuszkuszot. Én kenyérrel ettem, hogy kicsit lágyuljon a fűszer. Kiváló recept 👌🏼
Automatikus fordítás
Nálam nem volt karfiol, de tettem bele brokkolit és nagyon finom volt
Automatikus fordítás