KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A felezett sárgaborsót öblítse le, és forró sós vízben főzze puhára (30 perc).

2

A hagymát vágja apróra, a karfiolt vágja kis kockákra.

3

Egy fazékban melegítsen meg 1 evőkanál olivaolajat, és dinsztelje rajta a hagymát kb. 1 percig.

4

Szórjon rá egy evőkanál curryt, keverje meg és dinsztelje még 1–2 percig.

5

Tegye a fazékba a feldarabolt karfiolt és a tofut, majd hirtelen pirítsa meg (elég 2 perc).

6

Majd öntse rá a kókusztejet, tegyen rá fedőt, és főzze a keveréket kb. 5–10 percig, hogy a karfiol megpuhuljon.

7

Vegye le a tűzről a fazekat, keverje bele a megfőtt borsót és a mosott spenótot.

8

A keveréket ízesítse sóval, borssal, szórja meg apróra vágott chili paprikával és korianderrel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

4r6fbfw2pyprivaterelayappleidcom
09. május 2023

Tökéletes

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Apolena Šustková
27. február 2023

Katarína Turzová
23. január 2023

Kiváló

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit