![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 185 °C-ra. A batátát hámozza meg és vágja fel vagy reszelje keskeny szeletekre (kb. 2–3 mm). Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, a hagymát vágja apróra, a fokhagymát reszelje finomra.
Tálkában keverje össze a cottage cheese-t a tojással, a kiskanál oregánóval, sóval, borssal, és tegye félre.
Mélyebb serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, tegye hozzá az apróra vágott hagymát, és süsse 2–3 percig közepes lángon, majd tegye hozzá a reszelt fokhagymát és pirítsa még 1 percig. Tegye a serpenyőbe a darálthúst, és süsse kb.10 percig. Majd hintse meg kakukkfűvel, rozmaringgal és hámozott paradicsommal, keverje össze, és vegye le a lángról.
Készítsen elő a sütéshez tepsit (20 cm × 40 cm). Az első réteg a batáta szeletek fele legyen. Rakja szét a tepsi alján, öntse rá a húskeverék felét, és arányosan dolgozza el a batátán. Majd a húsrétegre tegye a cottage chees keverék felét. Ezután ugyanilyen sorrendben rakja le az alapanyagok másik felét, és végül a tetejét hintse meg reszelt mozzarellával.
A tepsit tegye 175–185 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse 35–40 percig.
A kész lasagnét 6 részre ossza szét, és úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
teljesen kiváló!!!
Automatikus fordítás
Mint egy TOP! Követtem a receptet, semmi változás. Ízletes, szép megjelenésű és viszonylag egyszerű étel. Ráadásul egészséges és ötletes. A partner még másnap sem sajnálta a dicséretet. A lány nem osztozott a lelkesedésben, jobban szereti, ha az összetevők nincsenek egyben. De a többiek szeretettel emlékezünk. ;)
Automatikus fordítás
Nagyon finom, paradicsomos ízvilágú. Biztos, hogy többször fogom elkészíteni.