KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy nagyobb fazekat félig töltsenek meg vízzel, majd forralják fel.

2

Egy tálban keverjék össze a tészta hozzávalóit.

3

A megtisztított epret hempergessék meg kókuszcukorban, majd minden epret csomagoljanak egy kis tésztába.

4

A gombócokat engedjék le a forróvizes fazék aljára, majd várják meg, hogy azok felússzanak a tetejére (kb. 5 perc).

5

Egy nyeles edényben, közepes lángon olvasszák meg a kókuszzsírt és a mézet (kb. 1-2 perc).

6

A kész epres gombócokat osszák szét 4 tányérba, öntsék rá a mézes kókuszzsírt, majd fahéjjal vagy holland kakaóval megszórva tálalják.

TIPP
A gombócot megszórhatják túróval vagy néhány friss mentalevéllel. Ha szeretik az édeset, ízlés szerint édesítsék a gombócot steviaporral.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Michaela Faldíková
07. február 2024

nam 👌🏼 Csak még édesítettem és ízesítettem a tésztát

Automatikus fordítás

Klára Baksová
10. július 2023

gabriela-srbkova
08. július 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit