
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Egy nagyobb fazekat félig töltsenek meg vízzel, majd forralják fel.
Egy tálban keverjék össze a tészta hozzávalóit.
A megtisztított epret hempergessék meg kókuszcukorban, majd minden epret csomagoljanak egy kis tésztába.
A gombócokat engedjék le a forróvizes fazék aljára, majd várják meg, hogy azok felússzanak a tetejére (kb. 5 perc).
Egy nyeles edényben, közepes lángon olvasszák meg a kókuszzsírt és a mézet (kb. 1-2 perc).
A kész epres gombócokat osszák szét 4 tányérba, öntsék rá a mézes kókuszzsírt, majd fahéjjal vagy holland kakaóval megszórva tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nam 👌🏼 Csak még édesítettem és ízesítettem a tésztát
Automatikus fordítás