![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Először hevítse a sütőt 195–200 °C-ra és készítsen elő sütőedényt (20 × 30 cm) és egy nagyobb tálat.
Hámozza meg a burgonyát, mossa meg, majd vágja vékony szeletekre, a camembert reszelje durvára, a kemény sajtot pedig finomra.
A burgonyaszeleteket, a reszelt sajtokat, a tejet, a tejszínes sajtot és a tojást tegye a tálba, majd szórja meg sóval, borssal.
Az egészet jól keverje össze, majd rakja át a sütőedénybe.
Ezután helyezze a sütőedényt az előmelegített sütőbe, majd süsse 25–27 percig 195–200 °C-on. Sütés után hagyja az ételt kissé kihűlni.
A kész sült burgonyát ossza szét 4 tányérba, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló recept, töltelék és a sütőben eltöltött idő nélkül gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Biztosan újra elkészítem ezt a receptet. Minden bizonnyal olyan szakácsok számára alkalmas, akik nem akarnak időt tölteni a konyhában, de mégis szeretnék jól érezni magukat. 🙂
Automatikus fordítás
Hozzáteszem lényegesen tovább kell sütni, de számomra úgy ahogy van, kiváló recept 👍
Automatikus fordítás
kiváló - tettem bele szalonnaszeleteket
Automatikus fordítás