KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először hevítse a sütőt 195–200 °C-ra és készítsen elő sütőedényt (20 × 30 cm) és egy nagyobb tálat.

2

Hámozza meg a burgonyát, mossa meg, majd vágja vékony szeletekre, a camembert reszelje durvára, a kemény sajtot pedig finomra.

3

A burgonyaszeleteket, a reszelt sajtokat, a tejet, a tejszínes sajtot és a tojást tegye a tálba, majd szórja meg sóval, borssal.

4

Az egészet jól keverje össze, majd rakja át a sütőedénybe.

5

Ezután helyezze a sütőedényt az előmelegített sütőbe, majd süsse 25–27 percig 195–200 °C-on. Sütés után hagyja az ételt kissé kihűlni.

6

A kész sült burgonyát ossza szét 4 tányérba, úgy tálalja.

TIPP
Tálalás előtt hintse meg apróra vágott metélőhagymával.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

nika.zdarska@gmail.com
16. március 2022

Lenka Hubková
20. február 2022

Értékelések_1176907
Alicja Miarka
26. január 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit