
Teljes készlet Jókat eszünk

Először hevítse a sütőt 195–200 °C-ra és készítsen elő sütőedényt (20 × 30 cm) és egy nagyobb tálat.
Hámozza meg a burgonyát, mossa meg, majd vágja vékony szeletekre, a camembert reszelje durvára, a kemény sajtot pedig finomra.
A burgonyaszeleteket, a reszelt sajtokat, a tejet, a tejszínes sajtot és a tojást tegye a tálba, majd szórja meg sóval, borssal.
Az egészet jól keverje össze, majd rakja át a sütőedénybe.
Ezután helyezze a sütőedényt az előmelegített sütőbe, majd süsse 25–27 percig 195–200 °C-on. Sütés után hagyja az ételt kissé kihűlni.
A kész sült burgonyát ossza szét 4 tányérba, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, az egész családnak ízlett. Ezen kívül bacont és főtt tojást adtam hozzá. A krumplit előfőztem. Egyébként a többi a recept szerint.
Automatikus fordítás szlovák nyelvről
Könnyen elkészíthető, gyors és nagyon finom.
Automatikus fordítás lengyel nyelvről