
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

A hagymát hámozza meg és vágja apróra.
Egy tálban keverje össze a sertés- és a marhahúst, majd fokozatosan adja hozzá a többi hozzávalót: a zabpelyhet, a tojást, a hagymát, sót, borsot, és tejet. A kikevert masszát sütés előtt hagyja kicsit pihenni (kb.15 percig).
A húsmasszából formáljon kisebb, kb. tenyérnyi pogácsákat. A fasírt lehetőleg ne legyen magasabb 3 cm-nél, hogy jól átsüljön. Nekünk kb.16 darab húspogácsánk lett belőle.
Mélyebb sütőtálban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat. A fasírtot rakja felforrósított sütőbe, és közepes lángon süsse 5–6 percig mindkét oldalát.
Vegyen ki a serpenyőből egy fasírtot és vágja ketté. Ha belül még rózsaszín, tegye vissza pár percre és süsse tovább, amíg jól átsül.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó 👍
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyon jó 😎
Automatikus fordítás szlovák nyelvről
Luxusak, egyszerűek és milyen törékenyek voltak 😊
Automatikus fordítás cseh nyelvről