
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált kollagén citromos ízesítéssel

A hagymát hámozza meg és vágja apróra.
Egy tálban keverje össze a sertés- és a marhahúst, majd fokozatosan adja hozzá a többi hozzávalót: a zabpelyhet, a tojást, a hagymát, sót, borsot, és tejet. A kikevert masszát sütés előtt hagyja kicsit pihenni (kb.15 percig).
A húsmasszából formáljon kisebb, kb. tenyérnyi pogácsákat. A fasírt lehetőleg ne legyen magasabb 3 cm-nél, hogy jól átsüljön. Nekünk kb.16 darab húspogácsánk lett belőle.
Mélyebb sütőtálban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat. A fasírtot rakja felforrósított sütőbe, és közepes lángon süsse 5–6 percig mindkét oldalát.
Vegyen ki a serpenyőből egy fasírtot és vágja ketté. Ha belül még rózsaszín, tegye vissza pár percre és süsse tovább, amíg jól átsül.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló, egyszer biztosan visszatérek rá 🤍
Automatikus fordítás
Finom, most tettem bele plusz fokhagymát és majoránnát, és sütőben megsütöttem 👍🏻
Automatikus fordítás