KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A hagymát hámozza meg és vágja apróra.

2

Egy tálban keverje össze a sertés- és a marhahúst, majd fokozatosan adja hozzá a többi hozzávalót: a zabpelyhet, a tojást, a hagymát, sót, borsot, és tejet. A kikevert masszát sütés előtt hagyja kicsit pihenni (kb.15 percig).

3

A húsmasszából formáljon kisebb, kb. tenyérnyi pogácsákat. A fasírt lehetőleg ne legyen magasabb 3 cm-nél, hogy jól átsüljön. Nekünk kb.16 darab húspogácsánk lett belőle.

4

Mélyebb sütőtálban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat. A fasírtot rakja felforrósított sütőbe, és közepes lángon süsse 5–6 percig mindkét oldalát.

5

Vegyen ki a serpenyőből egy fasírtot és vágja ketté. Ha belül még rózsaszín, tegye vissza pár percre és süsse tovább, amíg jól átsül.

TIPP
A fasírthoz nagyon jól illik pl. a házi ketchup.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Příhodová
25. február 2024

Nagy

Automatikus fordítás

Anide22
07. február 2024

Nagyon finom !

b9kmfb5dg8privaterelayappleidcom
19. április 2023

Nagyon jók lettek, csak majoránnát és egy kis fokhagymát tettem bele, de sóval, borssal nem volt ugyanaz 😉

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit