Garnélarák paradicsommal
- 5 perc
- 30 perc
- Közepesen nehéz
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 350 kcal
- 17 g fehérje
- 9 g zsír
- 51 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Főzzék meg a rizst a csomagoláson található útmutató szerint.
Serpenyőben melegítsenek meg 2 evőkanál olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott hagymát, majd dinszteljék kb. 5 percig közepes lángon.
Tegyék a serpenyőbe a szeletekre vágott fokhagymát, törjék le a rákok fejét, szedjék le a páncéljukat, tegyék a serpenyőbe a hagymára, és süssék további 5 percig.
Tegyék hozzá a kockára vágott paradicsomot, öntsenek rá 100 ml vizet, majd 10 percig főzzék kis lángon. A keveréket ízlés szerint sózzák, borsozzák meg.
Ha kész a ragu, szórjanak rá friss, szeletelt bazsalikomot és rukkolát, osszák szét 4 tányérba, és rizzsel tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű és finom, a múltkor biztosan nem készítettem el 🙂
Automatikus fordítás
Kiváló👍Köszönjük a munkátokat ♥ ️
Automatikus fordítás