![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Főzzék meg a rizst a csomagoláson található útmutató szerint.
Serpenyőben melegítsenek meg 2 evőkanál olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott hagymát, majd dinszteljék kb. 5 percig közepes lángon.
Tegyék a serpenyőbe a szeletekre vágott fokhagymát, törjék le a rákok fejét, szedjék le a páncéljukat, tegyék a serpenyőbe a hagymára, és süssék további 5 percig.
Tegyék hozzá a kockára vágott paradicsomot, öntsenek rá 100 ml vizet, majd 10 percig főzzék kis lángon. A keveréket ízlés szerint sózzák, borsozzák meg.
Ha kész a ragu, szórjanak rá friss, szeletelt bazsalikomot és rukkolát, osszák szét 4 tányérba, és rizzsel tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű és finom, a múltkor biztosan nem készítettem el 🙂
Automatikus fordítás
Kiváló👍Köszönjük a munkátokat ♥ ️
Automatikus fordítás