KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Főzzék meg a rizst a csomagoláson található útmutató szerint.

2

Serpenyőben melegítsenek meg 2 evőkanál olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott hagymát, majd dinszteljék kb. 5 percig közepes lángon.

3

Tegyék a serpenyőbe a szeletekre vágott fokhagymát, törjék le a rákok fejét, szedjék le a páncéljukat, tegyék a serpenyőbe a hagymára, és süssék további 5 percig.

4

Tegyék hozzá a kockára vágott paradicsomot, öntsenek rá 100 ml vizet, majd 10 percig főzzék kis lángon. A keveréket ízlés szerint sózzák, borsozzák meg.

5

Ha kész a ragu, szórjanak rá friss, szeletelt bazsalikomot és rukkolát, osszák szét 4 tányérba, és rizzsel tálalják.

TIPP
Paradicsom helyett tehetnek bele hagymát, és ha öntenek bele szójatejszínt, az étel krémes vátozatát készíthetik el.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

pyrxvmhz8nprivaterelayappleidcom
26. augusztus 2022

Egyszerű és finom, a múltkor biztosan nem készítettem el 🙂

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Marcipanka
20. április 2022

Kiváló👍Köszönjük a munkátokat ♥ ️

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Lindula
14. április 2022

Nagyon jó nyaralás Olaszországban 🙂

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit