Gluténmentes rakott tészta
- 15 perc
- 55 perc
- Könnyű
- 6 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 658 kcal
- 16 g fehérje
- 26 g zsír
- 88 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A sütőt hevítse 200 °C-ra.
A tésztát főzze meg kb. 12 percig sós vízben, a csomagoláson található leírás szerint.
Hevítsen egy serpenyőbe 2 evőkanál olivaolajat és párolja meg rajta a finomra vágott hagymát.
Egy idő után adja hozzá a megpucolt brokkoli darabokat és süsse ezeket 10 percig.
Tegye a sült brokkolit egy tálba és keverje össze tojással és rikottával.
Ehhez a keverékhez adjon sót, borst és oregánót.
A keveréket tegye egy üvegtálba és helyezze a sütőbe.
Süsse 190-200 °C-on 25-30 percig.
A sütési idő hátralevő 5 percében szórja meg a laskát feldarabolt pekándióval.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon száraz és szerintem sok g tészta van a receptben. A szósz és a tészta aránya nem volt jó. A végén szószt, curryt és egy kis szalonnát kellett hozzáadnom, hogy ízletes legyen, de nem tudom, hogy ez megfelelő recept volt-e.
Automatikus fordítás
Nagyon jó, csak fokhagymát és sajtot szórtam a tetejére.
Automatikus fordítás
viszont az alapanyagokon kívül nem látom az elkészítést. vrr
Automatikus fordítás