KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 658 kcal
  • 16 g fehérje
  • 26 g zsír
  • 88 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

6 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

A sütőt hevítse 200 °C-ra.

2

A tésztát főzze meg kb. 12 percig sós vízben, a csomagoláson található leírás szerint.

3

Hevítsen egy serpenyőbe 2 evőkanál olivaolajat és párolja meg rajta a finomra vágott hagymát.

4

Egy idő után adja hozzá a megpucolt brokkoli darabokat és süsse ezeket 10 percig.

5

Tegye a sült brokkolit egy tálba és keverje össze tojással és rikottával.

6

Ehhez a keverékhez adjon sót, borst és oregánót.

7

A keveréket tegye egy üvegtálba és helyezze a sütőbe.

8

Süsse 190-200 °C-on 25-30 percig.

9

A sütési idő hátralevő 5 percében szórja meg a laskát feldarabolt pekándióval.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Michal Šebesta
29. május 2024

Nagyon száraz és szerintem sok g tészta van a receptben. A szósz és a tészta aránya nem volt jó. A végén szószt, curryt és egy kis szalonnát kellett hozzáadnom, hogy ízletes legyen, de nem tudom, hogy ez megfelelő recept volt-e.

Automatikus fordítás

Denisa Kubová
04. november 2023

Nagyon jó, csak fokhagymát és sajtot szórtam a tetejére.

Automatikus fordítás

Johny Jose B
10. július 2023

viszont az alapanyagokon kívül nem látom az elkészítést. vrr

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit