
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
A krumplit és a sárgarépát hámozzák meg, majd tisztítsák meg a gombát, és valamennyit vágják vékony szeletekre.
Egy fazékban melegítsenek meg egy kiskanál olívaolajat, tegyék rá a gombát, majd dinszteljék kb. 5 percig közepes lángon. Ezután vegyék le a tűzről.
Tegyék a fazékba a ricottát, a szójatejet, a sót és a borsot. Majd tegyék hozzá a szeletekre vágott krumplit, répát és az áttört fokhagymát, és alaposan keverjék össze.
A krumplis keveréket tegyék sütőtálba, és előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on kb. 45 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló recept. A szójatejet laktomentes tejszínre cseréltem. Nagyon ízlik.
Automatikus fordítás
Nem volt szójatejem, ezért főzőtejszínnel helyettesítettem
finom recept, tettem bele még gombát is
Automatikus fordítás