KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

A krumplit és a sárgarépát hámozzák meg, majd tisztítsák meg a gombát, és valamennyit vágják vékony szeletekre.

3

Egy fazékban melegítsenek meg egy kiskanál olívaolajat, tegyék rá a gombát, majd dinszteljék kb. 5 percig közepes lángon. Ezután vegyék le a tűzről.

4

Tegyék a fazékba a ricottát, a szójatejet, a sót és a borsot. Majd tegyék hozzá a szeletekre vágott krumplit, répát és az áttört fokhagymát, és alaposan keverjék össze.

5

A krumplis keveréket tegyék sütőtálba, és előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on kb. 45 percig.

TIPP
A kész sült burgonyát hintsék meg friss petrezselyemlevéllel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Jitka Dostálková
17. szeptember 2022

kiváló

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Lenka Hubková
27. április 2022

Nagyon jó :)

Automatikus fordítás cseh nyelvről

mahtiel
06. április 2022

Élveztem és a családom is. Csak 4 receptem volt a recepthez, de azok maxik voltak, simán elbírja azt a még több gombát is. :) Szójatejem nem volt, ezért egy klasszikus főzőkrémet tettem oda.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit