KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

A krumplit és a sárgarépát hámozzák meg, majd tisztítsák meg a gombát, és valamennyit vágják vékony szeletekre.

3

Egy fazékban melegítsenek meg egy kiskanál olívaolajat, tegyék rá a gombát, majd dinszteljék kb. 5 percig közepes lángon. Ezután vegyék le a tűzről.

4

Tegyék a fazékba a ricottát, a szójatejet, a sót és a borsot. Majd tegyék hozzá a szeletekre vágott krumplit, répát és az áttört fokhagymát, és alaposan keverjék össze.

5

A krumplis keveréket tegyék sütőtálba, és előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on kb. 45 percig.

TIPP
A kész sült burgonyát hintsék meg friss petrezselyemlevéllel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Bianca Oana
08. február 2024

Nem volt szójatejem, ezért főzőtejszínnel helyettesítettem

Értékelések_1471431
Veronika Brickman
21. november 2023

finom recept, tettem bele még gombát is

Automatikus fordítás

Ada87
05. július 2023

Remek, ne féljen több gombát és sárgarépát hozzáadni. Szójatej helyett főzőtejszínt használtam.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit