
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
A krumplit és a sárgarépát hámozzák meg, majd tisztítsák meg a gombát, és valamennyit vágják vékony szeletekre.
Egy fazékban melegítsenek meg egy kiskanál olívaolajat, tegyék rá a gombát, majd dinszteljék kb. 5 percig közepes lángon. Ezután vegyék le a tűzről.
Tegyék a fazékba a ricottát, a szójatejet, a sót és a borsot. Majd tegyék hozzá a szeletekre vágott krumplit, répát és az áttört fokhagymát, és alaposan keverjék össze.
A krumplis keveréket tegyék sütőtálba, és előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on kb. 45 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Cukkinit, sárgarépát, fokhagymát, majoránnát, túrót, 2 mozzarellát, köményt és kurkumát használtam - fincsi lett az eredmény 💞
Automatikus fordítás
nagyon finom, tettem bele egy kis cukkinit is és a szószt inkább fűszerekkel és gombalevessel ízesítettem
Automatikus fordítás
ízletes recept. ricotta helyett mozzarellát használtam, a szószhoz tettem egy tojást, egy kis natúr joghurtot és még gombát. Egy órát sütöttem
Automatikus fordítás