
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
A krumplit és a sárgarépát hámozzák meg, majd tisztítsák meg a gombát, és valamennyit vágják vékony szeletekre.
Egy fazékban melegítsenek meg egy kiskanál olívaolajat, tegyék rá a gombát, majd dinszteljék kb. 5 percig közepes lángon. Ezután vegyék le a tűzről.
Tegyék a fazékba a ricottát, a szójatejet, a sót és a borsot. Majd tegyék hozzá a szeletekre vágott krumplit, répát és az áttört fokhagymát, és alaposan keverjék össze.
A krumplis keveréket tegyék sütőtálba, és előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on kb. 45 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
ízletes recept. ricotta helyett mozzarellát használtam, a szószhoz tettem egy tojást, egy kis natúr joghurtot és még gombát. Egy órát sütöttem
Automatikus fordítás
Nagyon finom lett! Spenóttal és parmezánnal töltött csirkeroládot ettük: https://jokateszunk.hu/receptek/kategoria-szerint/foetelek/spenottal-es-parmezannal-toltott-csirkerolad-2/#hodnoceni
Módosítottam a receptet, fagyasztóból fűszereztem gombát, gombát, fűszereket a recept szerint és egy órát sütöttem 😋 kiváló.
Automatikus fordítás